Fekvenyomás

2022.07.26. 16:23

Nem volt nála jobb fekvenyomó - aranyat ért a nógrádi zsaru ereje a világjátékokon

Honti Attila rendőr alezredes eredményesen szerepelt a Rendőr- és Tűzoltó Világjátékokon.

Nool

Honti Attila a dobogó első fokára állhatott a rotterdami Rendőr- és Tűzoltó Világjátékokon

Forrás: police.hu

A világ aktív és nyugdíjas rendészeti dolgozói és tűzoltói részére a Rendőr- és Tűzoltó Világjátékokat Hollandiában, Rotterdamban július 22. és 31. között rendezik meg. A Játékok során körülbelül hatvan sportágban mérik össze erejüket az atléták, így a közel tízezer résztvevővel ez a világ egyik legnagyobb számú sportolót felvonultató rendezvénye.

Honti Attila rendőr alezredes, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztály kiemelt főelőadója július 24-én nyerte meg a világjátékokat fekvenyomás versenyszámban - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. 

Forrás: police.hu

Az alezredes harminc éve sportol erőemelőként a Vitalitás Sportegyesület keretén belül. 2013-ban az Észak-Írországban megrendezett hasonló rendezvényen fekvenyomásban harmadik helyezettként végzett, míg push/pull versenyszámban második helyezést ért el. Jelenleg a Vitalitás Sportegyesület elnökeként fiatal utánpótlás bevonásába jelentős szerepet vállal.

Honti Attila rendőr alezredes, a rendőr és tűzoltó világjátékokon push/pull versenyszámban is indul majd, kollégái rendkívül büszkék rá. 

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában