Szórakozás

2024.06.11. 08:47

Curtis és a Kárpátia is fellép a Bánki Nyáron

Bő két hét és megkezdődik a Bánki Nyár hagyományos rendezvénysorozata. A szervezők széles művészeti választékkal készülnek és minden korosztályt megszólítanak a programkínálatban.

Hegedűs Henrik

Június 29-én Bársony Bálint Magyar Rhapsody Projekt koncertje nyitja az eseménydömpinget, majd egy héttel később Fenyő Miklós lép fel a tóparti szabadtéri színpadon. Természetesen nem maradhat ki a sorból a rendkívül komoly tömegeket megmozgató Bánkitó Fesztivál, amelyet idén július 11-14. között tartanak meg.

Curtis Bánkon
Curtis augusztus 3-án koncertezik Bánkon
Forrás: origo.hu

Neves előadók érkeznek

A hagyományőrzés szellemében a szokásos időpontban, július utolsó vasárnapján lesz a szlovák nemzetiségi fesztivál, és ha az időjárás is úgy kívánja, fergeteges bulit csap majd a rockzene rajongóinak augusztus másodikán a Kárpátia zenekar, ráadásul másnap Curtis is Bánkra csalogatja az érdeklődőket. A színpadi játék kedvelői augusztus 9-én a Boeing Boeing Színház művészei jóvoltából szórakozhatnak, míg 10-én tóparti mozielőadásra látogathatnak el az emberek. 

Augusztus 20-hoz kapcsolódva előbb 17-én az Old Boys együttes idézi a régi idők zenéjét, 18-án Gubik Petra koncertjét vízivarázs és utcabál követi, míg a nemzeti ünnepi műsort 19-re szervezik. A nyarat a Tekerj Bánkon kerékpáros rendezvénye zárja augusztus 31-én. Ugyancsak Bánkhoz kapcsolódó hír, hogy június 8-án megnyitotta kapuit a strand, igaz, egyelőre még csak hétvégeként, ám június 22-től már teljes gőzzel üzemel a fürdő.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában