Verseny

2024.02.08. 07:51

Országos megmérettetésen ért el harmadik helyezést a pásztói művészeti iskola diákja

A nagy múltú Egri Csillagok Országos Rajz- és Tehetséggondozó Versenyen a képzeletbeli dobogó harmadik fokára állhatott fel a pásztói művészeti iskola egyik diákja.

Veres Edina

A pásztói Rajeczky Benjamin Alapfokú Művészeti Iskola tanulói is megmérettették magukat a közelmúltban megrendezett, huszadik Egri Csillagok Országos Rajz- és Tehetséggondozó Versenyen Egerben. Az oktatási intézmény Facebook-oldalán számolt be arról, hogy a próbatételnek az Eventus szakgimnázium adott otthont, ahol a versenyzők két és fél óra leforgása alatt készíthették el alkotásaikat. A bejegyzésből az is kiderült, hogy a tanulóknak A4-es méretben kellett könyvborítót tervezniük, méghozzá két technika alkalmazásával.

„Iskolánkat Román Anna Mária és Hlatky Anna Boglárka képviselte. Román Anna Mária harmadik helyezést ért el” – olvasható a posztban, amelyben azt is leírták, hogy Anna akvarell technika és szénceruza segítségével örökítette meg a papíron a híres regény általa elképzelt borítóját. A fiatal felkészítő tanára Miltnerné Kiss Tünde volt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában