Kezdeményezés

2024.01.29. 07:37

Idén is lesz kertmozi Pásztón: gazdag filmkínálat várható

Folytatja a Varázsvölgy a korábbi kezdeményezését, amellyel több száz látogatónak nyújtanak kikapcsolódást.

Nagy Orsolya

Mint arról az intézmény Facebook-oldalán beszámolt: idén újra lesz kertmozi a Varázsvölgyben. Kifejtették: nagyon fontos számukra, hogy a nyári mozi szezonban a látogatók maximális moziélménnyel gazdagodjanak. Éppen ezért várják, hogy milyen filmeket látnának szívesen a szabadtéri mozivásznon.

Nagy-Pataki Zsófia, a Varázsvölgy vezetője korábban portálunknak elmondta, hogy ezzel az ingyenes kezdeményezéssel a helyieknek kedveskednek. A mozi előtt pár nappal mindig megadják a témákat az érdeklődőknek, akik a közösségi oldalon szavazhatják meg, hogy melyik filmet vetítsék le.

Hozzátette: próbálnak mindenféle filmet – meséket és újabbakat is – keresni, de például régebbiekkel is kedveskednek, amelyek nosztalgikus érzést keltenek az emberekben. Szeretnék ugyanis, hogy mindenki megtalálja magának a megfelelőbb filmet és gondtalan szórakozást nyújtsanak a lakosoknak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában