Rendezvény

2024.01.26. 20:28

Folytatódik a könyvtári kihívás Pásztón, kiállítással is ünnepelték a kultúra napját

Egykori hagyományos tárgyakból rendezett kiállítással emlékezett meg a magyar kultúra napjáról a Teleki László Városi Könyvtár és Művelődési Központ a napokban – adta hírül az intézmény Facebook-oldalán.

Nagy Orsolya

Az Őszirózsa Nyugdíjas Klub tagjai az olvasói csapatokkal együtt vetélkedőn vettek részt, ahol a magyar kultúrához köthető totót oldottak meg

Forrás: Teleki László Városi Könyvtár és Művelődési Központ Facebook oldal

Mint fogalmaztak, az intézmény kamaratermében különféle tájegységek hímzései, népi öltözetek, dísz-és használati tárgyak tekinthetőek meg. Emellett lezajlott az első könyvtári könyves kihívás eredményhirdetése és nyeremény sorsolása is, amely szintén ehhez az ünnephez köthető. Hozzátették: továbbra is várják az olvasókat és idén is folytatódik a kihívás, amelyre a könyvtári tagság mellett bárki jelentkezhet.

Az intézmény arra is kitért, hogy a napokban az Őszirózsa Nyugdíjas Klub tagjai az olvasói csapatokkal együtt vetélkedőn vettek részt, ahol a magyar kultúrához köthető totót oldottak meg.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában