Tudáspróba

2024.01.23. 10:49

A magyar kultúra szellemében szervezték a vetélkedőt a bátonyterenyei középiskolában

Tudáspróbával ünnepelték a magyar kultúra napját a Fáy András Technikum, Gimnázium, Szakképző Iskola, Szakgimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégiumban.

Veres Edina

Osztályok közötti vetélkedővel emlékeztek meg a napokban a magyar kultúra napjáról a Fáy András nevét viselő bátonyterenyei középiskolában. Az oktatási intézmény Facebook-oldalán osztotta meg, hogy az iskola könyvtára adott otthont a tudáspróbának, amelyen kéttagú csapatok versenyezhettek egymással. Mint írták, a hangulatos versengést a Pilinszky-emlékkiállítás megtekintésével kezdték a résztvevők, ugyanis az első feladat a tárlat anyagához kapcsolódott. 

A házi vetélkedőn a harmadik helyezést a Pilinyi Maja és Szabó Beáta Virág alkotta 12.A-s csapat szerezte meg, míg második helyen a 9.B osztályt képviselő Gortva Roland és Kotroczó Áron végzett. A képzeletbeli dobogó legfelső fokát a 10.A osztályos Hanuska Péter és Pajor Jázmin foglalhatták el győztesként.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában