Ünnepség

2023.11.19. 07:21

Gitárzenével szórakoztatta az időseket Patakon a polgármester

Balla Mihály országgyűlési képviselő részvételével tartották meg minap Patakon, az idősek napjához kapcsolódó ünnepséget.

Hegedűs Henrik

Fekete Tibor polgármester

Forrás: Beküldött

Az események sora a kora délutáni órákban a község katolikus templomában igeliturgiával kezdődött, majd a település művelődési házának nagytermében folytatódott. Itt Fekete Tibor polgármester rövid köszöntőjét követően a nyugat-nógrádi térségi honatya osztott meg néhány gondolatot a megjelentekkel. Balla Mihály kitért arra, hogy a mai időkben a fiatalabb nemzedékek számára hangsúlyozottan fontos az idősekkel való törődés, akár helyi, akár állami szinten történik mindez, a családban, az önkormányzati szerepvállalással és a kormányzati segítséggel egyaránt. Az idős emberek megérdemelnek minden tiszteletet, hiszen még a nyugállományba vonulásuk után is a közösségek éltető motorjai.

A rendezvényt kísérő műsorban Fekete Tibor egy meglepetéssel rukkolt elő: gitárjátékával kedveskedett a település lakóinak, míg Varga Istvánné egy szép verssel köszöntötte szépkorú társait. Felléptek az óvodások, illetve a Szent Ambrus Katolikus Általános Iskola diákjai is. Végezetül a Balassi Bálint Vármegyei Könyvtár könyvtárellátó rendszerének támogatása jóvoltából, a Szabad Ötletek Színháza társulata által bemutatott, Nevető XX. század című, kabaréjelenetekből összeállított kacagtatóan szórakoztató előadást élvezhetett a közönség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában