Madách 200

2023.10.29. 08:15

Ingyenes színházi előadásokat szervez Nógrád vármegye önkormányzata

Ingyenes színházi előadásokat szervez Nógrád Vármegye Önkormányzata a Madách 200 emlékév jegyében.

Gulyás Edina

Bűvös virág címmel mutatja be a Madách Imre életét feldolgozó, egy felvonásos darabját az egri Gárdonyi Géza Színház. A vármegyei önkormányzat szervezésében két helyszínen, ingyenesen láthatják az érdeklődők az előadást: Szécsényben november 3-án 18 órától, Salgótarjánban pedig november 5-én, szintén 18 órakor kezdődik a program – tájékoztatta portálunkat az önkormányzat

Hozzátették: a darabot Madách Imre születésének 200. évfordulója alkalmából készítette az egri társulat. A vármegye önkormányzata idén több eseménnyel is emlékezik a nagy drámaíróra, amelyek sorába illik ez a színházi elődadás. A Bűvös virág Madách érzelmeit, viszonyait idézi meg. A darab írója és az előadás rendezője Frigyesi András.

A József Attila Művelődési Központban és a szécsényi Ady Endre Művelődési Központban megtartott előadásokat ingyenesen tekintheti meg a közönség, azonban a salgótarjáni program előzetes regisztrációhoz kötött. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában