Nool.hu podcast

2023.09.23. 15:35

Berobbant a színházi életbe a Salgótarjánból elszármazott művész (podcast)

Sándor Soma igen fiatalon került bele a színház és a filmek világába, ám tehetsége megkérdőjelezhetetlen. A salgótarjáni származású színész előtt minden bizonnyal hosszú és sikeres időszak áll, legfrissebb podcast adásunkban hallgatóinknak is mesélt.

Nool.hu

Gimnáziumi utolsó évében döntötte el, hogy a színészet mesterségét választja Sándor Soma, igaz, a Salgótarjáni Bolyai János Gimnázium diákja akkor már tudta, hogy a színpad vonzza leginkább a többi szakma ellenében. A kaposvári egyetem felvételije jól sikerült számára, majd a Csiky Gergely Színház színészi állást is kínált a végzett színművésznek, így ma már egyre több szerepet bíznak rá a somogyi teátrumban. Legutóbb a Képzelt betegben alakított szerelmes ifjút, éppen akkor próbálva Moliére kortalan vígjátékát, amikor élete első filmjét, az Elfogy a levegőt versenyeztették egy torontói filmfesztiválon.

Sándor Soma már a gimnázium utolsó évében eldöntötte, hogy a színészetet választja hivatásául
Sándor Soma már a gimnázium utolsó évében eldöntötte, hogy a színészetet választja hivatásául
Forrás: Beküldött  fotó

Bátran mondhatjuk, Sándor Soma berobbant a kaposvári színházi életbe, amit jól mutat, hogy ebben az évadban még további négy premierben lesz érdekelt a Salgótarjánból elszármazott fiatal. Hogy hogyan éli meg ezt az intenzív időszakot, arról a Hír FM és a Nool.hu közös műsorában telefonon faggatta őt Andó Ákos.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában