Összejövetel

2023.08.13. 17:56

Színes programok mellett találkoztak a nyugat-nógrádi települések Tereskén (fotók)

Szombaton immár ötödik alkalommal rendezték meg a nyugat-nógrádi települések találkozóját Tereskén. Az esemény délben a hagyományőrző ételek elkészítésével vette kezdetét.

Nool.hu

Kulturális programokból sem volt hiány

Forrás: Nool

Fotó: Fürjes Béla

Ezt követően tábori szentmisét tartottak, majd a megnyitót követően a Tereskei Gyöngyvirág Asszonykórus, és a Nógrádi Népdalkör mutatkozott be az egybegyűlteknek. Mindezek után Vigyinszki Máté csapott gitárja húrjai közé, őt követően pedig ismét folklór műsor szórakoztatták az egybegyűlteket a Szécsényi Derűs Asszonyok jóvoltából. 

A késő délutáni órákban emléktorna vette kezdetét a helyi sportpályán, ezzel párhuzamosan pedig a Latte Maffiato Salon Jazz Band foglalta el a színpadot és játszott a vacsora ideje alatt. Fél órával később már a Kétbodonyi Népdalkör nótázott a megjelenteknek, akik ezután Pauer Csillát, Kisztner Stefániát, és Szaga Zoli mulatós műsorát is meghallgathatták. A napot szabadtéri diszkó zárta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában