gyermekprogramok

2023.08.04. 07:41

Légi járművekre is felszállhattak a becskei gyerekek a nyári táborban

Nemrégiben tartotta meg kéthetes nyári táborát a becskei önkormányzat. Az óvodás és általános iskolás gyerekek a pedagógusok és szülők felügyeletével tartalmas tíz napot töltöttek együtt.

Hegedűs Henrik

Tartalmas napokat töltöttek együtt a gyerekek

Forrás: Beküldött

A résztvevők és kísérőik a tábor során jártak a gyöngyösi állatkertben, ahol egzotikus példányokat láthattak, illetve ellátogattak Hatvanba, a Vadászati Múzeumba, ahol a vadászat mellett a halászat és a horgászat rejtelmeivel is megismerkedhettek. A fővárosi kirándulások közül egyedi élményt jelentett a kissrácok és kislányok számára a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér szomszédságban található aeropark, ahol felszállhattak régi légi járművekre és megnézhették belsejüket, berendezéseiket, műszereiket. Ezen kívül a belvárosban, a Deák téren a magyar földalatti vasúti közlekedés történelmében mélyülhettek el. Hasonlóképpen jókedvre derítette a kicsiket a Veresegyházi Medvepark állománya, míg Nógrádkövesden lovagolási lehetőségekre is alkalmuk adódott.

A becskei programok közül kiemelkedett a falut feltérképező, az egyes nevezetességeket felkereső kiruccanás, ezen kívül ügyességi vetélkedőkön, kézműves foglalkozásokon, akadályversenyen szórakozhattak a gyerekek. A táborzárón a szervezők, a község önkormányzata nevében Agócs Pál polgármester minden résztvevőnek meglepetés ajándékkal és személyre szóló oklevéllel kedveskedett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában