Rendezvény

2023.06.29. 19:19

Izgalmas programokkal készülnek – Taron is muzsikál majd az erdő

A településen rendezik meg a huszadik Muzsikál az erdő – Mátrai Művészeti Napok zárórendezvényét július 9-én, vasárnap 11 órától.

N. O.

A szervezők a közösségi oldalon arról számoltak be, hogy szakvezetéses séta indul majd Tarról az erdei iskolához reggel 9 órakor a Csevice völgy elejétől. A túra mintegy négy kilométer hosszú, amelynek célállomása Fenyvespuszta lesz. Ott pedig egész napos ünnepi programokkal készülnek a szervezők. Egyebek mellett egy előadást is meghallgathatnak majd az érdeklődők a fenntartható erdőgazdálkodásról, emellett lovastúrával is várják a látogatókat, de fafaragásra is lehetőség nyílik, továbbá a helyszínre látogatók megtekinthetik a Tuzson Arborétumot is.

Mint írták: fellép továbbá a Zeneakadémia hallgatóiból alakult zenekar Ménesi Gergellyel, de Pál István Szalonna és Bandája, a Cimbaliband, valamint a Görbe Tükör Színház is.

Az érdeklődők megtekinthetik a Muzsikál az erdő fotó és gyermekrajz kiállítását is. Mindezeken túl a helyszínen kézműves foglalkozásokkal várják az érdeklődőket, akik találkozhatnak a helyi termelőkkel is. A tari asszonyok pedig helyi ételekkel készülnek. Borkóstolás közben lehetőség nyílik a baráti beszélgetésekre is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában