Verseny

2023.05.02. 16:38

Újabb nemzetközi sikert tudhatnak magukénak a balassagyarmati zongoristák

Lévárdi Beáta karnagy, a Rózsavölgyi Márk Alapfokú Művészeti Iskola tanára a közösségi oldalán számolt be arról, hogy a növendékei ezúttal a Budapesten megrendezett ZeneVarázslat Nemzetközi Négykezes Zongoraversenyen jeleskedtek.

L. J.

A növendékek ezúttal a Budapesten megrendezett ZeneVarázslat Nemzetközi Négykezes Zongoraversenyen jeleskedtek

Forrás: Beküldött fotó

Szalay Demeter Mózes és Chomát Dalibor négykezes játéka Ezüst minősítést kapott, míg Pásztor Nelli Mária és Szalay Demeter Mózes négykezese pedig Bronz érmet nyert el a rangos zeneművészekből álló – Balázs János Liszt Ferenc-díjas zongoraművész, Várnagy Andrea Liszt Ferenc-díjas zongoraművész, Eckhardt Gábor Liszt Ferenc-díjas zongoraművész, Belák Erzsébet zongoraművész, Becht Erika zongoratanárnő, Szakács Mariann zongoratanárnő, Tóth Péter zeneszerző – álló zsűritől.

Lévárdi Beáta kiemelte továbbá: hatalmas megtiszteltetés volt számukra, hogy ott lehettek Balázs János zongoraművész koncertjén és személyesen is beszélgethettek vele. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában