Tánc

2023.05.11. 14:12

Apró lábak játéka varázsolta el a közönséget Salgótarjánban (fotók)

Táncot játszottak a Salgótarjáni Összevont Óvoda gyermekei a napokban a József Attila Művelődési Központban. Az apró lábak játéka lenyűgözte a közönséget.

G. E.

A Mackóvár ovisai is készültek

Forrás: Nool

Fotó: B.L.

Játszunk táncot címmel szervezett tartalmas programot a Salgótarjáni Összevont Óvoda, amin az összes tagintézmény képviseltette magát. Mintegy százötven gyermek ropta önfeledten a színpadon, a szülők és a nevelők nagy örömére. 

– Korábban Fordulj bolha néven tartottuk meg ezt az eseményt, azzal a céllal, hogy az óvodákban tanult népi játékokat, egyéb táncokat bemutathassák a kicsik. Az országos Tehetségpont programhoz csatlakozva már a fenti címmel szerveztük azt meg – tájékoztatott Fehér Edit, a Nyitnikék Tagintézmény vezetője. – A tehetségüket idén tavasszal három rendezvényen is megmutathatják a csemeték. A közelmúltban Ovi olimpiát tartottunk, most a táncé volt a főszerep, május végén pedig megtartjuk a nagy múltra visszatekintő városi mesemondó versenyt. 

Mint mondta: a jó hangulatú délelőttön a baglyasi óvoda kapta meg a vándorbotot, így jövőre ez az intézmény szervezi majd meg a táncos programot. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában