Gyász

2023.04.18. 21:23

"Gyugyóka, mindig az út királya maradsz!" - Török Ádámtól búcsúzik az Edda legendás gitárosa

Alapi István közösségi oldalán búcsúzott zenésztársától, a kedden elhunyt Török Ádámtól, a Mini együttes frontemberétől.

Nool

Török Ádám és Alapi István számtalan alkalommal játszottak közösen

Forrás: Youtube

Ahogy arról korábban beszámoltunk, fia jelentette be kedd reggel: 75 éves korában meghalt Török Ádám, a Mini együttes alapítója és frontembere. 

Az énekesről Alapi István, az Edda legendás gitárosa is megemlékezett. Közösségi oldalán ezekkel a sorokkal búcsúzott zenésztársától:

Mennyit hallgattuk, még gimis koromban, a Vissza a városba lemezt! Aztán abban a szerencsében volt részem, hogy számtalan alkalommal játszhattam vele. 75 éves volt. Gyugyóka, mindig az “ ..út királya…” maradsz!

A Sztárban Sztár győztese, Gubik Petra – aki a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház Tanulmány a nőkről című sikerdarabjában játszik – szintén Facebook-oldalán búcsúzott el a Máté Péter-díjas magyar fuvolista, énekes és dalszövegírótól. A fiatal tehetség felidézte, hogy 11 évvel ezelőtt Békéscsabán énekelhetett a zenész koncertjén, és azt a dalt is megosztotta, amit akkor, Török Ádámmal és a Minivel előadtak. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában