Szalonjazz

2022.11.07. 14:35

Radics Gigi vendégeként koncertezett a fővárosban a balassagyarmati zenekar

Radics Gigivel közösen koncertezett az elmúlt hétvégén a balassagyarmati Latte Maffiato szalonjazz zenekar egy fővárosi fellépőhelyen.

H. H.

Radics Gigi hívta meg a fellépésre a balassagyarmati zenészeket

Forrás: Facebook/Latte Maffiato

Ember Péter, a zenekar vezetője saját közösségi oldalukon tájékoztatva kiemelte, a Matild Cafe nevű igényes budapesti szórakozóhely felkérésének tettek eleget, amelynek kulisszái James Bond-filmekre emlékeztettek. Különleges élményben lehetett részük, mert Radics Gigi estjének voltak vendégei. Érdekes hasonlattal élve úgy fogalmazott, hogy együttesük pezsgő és előétel gyanánt szolgált a szintén Nógrád megyéből származó előadóművész főételéhez és desszertjéhez. 

A Latte Maffiato az 1940-es évekbeli swing és az ötvenes esztendőkben népszerű bossa nova, valamint a hetvenes években kedvelt francia és olasz slágerekkel kedveskedett a közönségnek, míg Gigi napjaink Rhytm’n blues és soul dalait énekelte. 

– Így voltaképpen egy palóc estet élvezhetett a publikum, amelyet nagyszerű koreográfiával fűszerezett Karcagi Dalma táncművész csapata – hangsúlyozta Ember Péter.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában