Felvételi

2022.07.20. 15:40

Feszültségoldó rendezvénnyel várják a felsőoktatási ponthatárok kihirdetését Salgótarjánban

Gerhát Karina

Tavaly sokan örülhettek a felvételijüknek

Forrás: Nool Archívum

A Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. július 21-én, csütörtökön 18 órától rengeteg fellépővel várja a fiatalokat a Fő téren, akiknek a Dr. Förster Kálmán Emlékpark mögötti parkolóban vidámparkkal is kedveskednek a szervezők – mondta el portálunknak Balogh Katalin, a salgótarjáni rendezvény- és médiaközpont ügyvezető igazgatója.

– A helyszínen bemutatkozik az Óbudai Egyetem Salgótarjáni Képzési Központ és Kutatóhelye, a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum, a Magyar Honvédség Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 11. Hadkiegészítő és Toborzó Irodája, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága, valamint lehetőség lesz további intézmények szóróanyagából is tájékozódni.

Hozzátette: igazán dinamikus koncertekkel kezdődik az idei parti, ugyanis az X-Faktor pörgő nyelvű felfedezettjei nyitják az előadók sorát, 20 órakor a feszültség a tetőfokára hág, a rendezvény- és médiaközpont ugyanis élőben közvetíti a ponthatárok kihirdetését a Fő téren elhelyezett óriási kijelzőn.

Miután fellibbent a fátyol és kiderült, melyik iskola padjait koptathatják szeptembertől a diákok, az ünneplésben, vagy épp' a búfelejtésben a zenei életbe három éve berobbanó Dzsúdló segédkezik majd, az estét a sokoldalú Pixa fellépése zárja.

A Pont Ott Parti napjainkra hagyománnyá vált, hiszen a felvételizők már 15 éve oldják ponthatárváró bulival a feszültséget. Az elsőt 2007-ben szervezték, 2017-ben pedig Salgótarján is csatlakozott a rendezvénysorozathoz. A szervezők nem csak a jövendőbeli hallgatókat várják Salgótarján Fő terére, hanem minden érdeklődőt szeretettel fogadnak.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában