Kabaré

2021.12.20. 17:56

Ingyenesen megtekinthető a kabaréelőadás Somoskőújfaluban

A "Tiszta kabaré" című összeállítás december 21-én ingyenesen megtekinthető a somoskőújfalui művelődési házban.

G. K.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A Pesti Művész Színház társulatának négy közismert és népszerű színésze – Nyertes Zsuzsa, Tunyogi Bernadett, Gyurity István és Bodrogi Attila – Kövesdi Miklós, a Rádiókabaré és számtalan más televíziós kabaré szerzőjének és fellépőjének legsikeresebb jeleneteiből válogattak „Tiszta kabaré” című összeállításukban. Az előadás december 21-én, kedden, 19 órától ingyenesen tekinthető meg a somoskőújfalui művelődési házban. 

A kacagtató jeleneteket maga a szerző, Kövesdi Miklós köti össze konferanszaival, míg a színészek a Rádiókabaré sok évtizedes tradícióit követve, úgy adják elő az írásokat, ahogyan azokat az elhangzásukkor a helyi közönség láthatta és hallhatta. 

Az ötfős társulat azt tűzte ki célul, hogy a minőségi humort az ország minél több pontjára eljuttassa, görbe tükröt állítva a jelennek és a kö­zelmúltnak. A celebvilág és a kisemberek életének furcsaságait mutatja be Kövesdi Miklós a szellemes párbeszédekkel, amelyek az igazi pesti kabarét idézik meg az idősebbek és a fiatalabbak számára egyaránt.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában