gálaműsor

2021.10.14. 12:36

Újra színpadra lépnek a pásztói színház tagjai

Újra fellépnek a Balassi Bálint Színház tagjai a településen a közeljövőben.

N. O.

A színház művészei a pásztói színpadon, egy korábbi előadáson. Bal oldalon Kautzky Armand, a színházigazgató, jobbról a második Nyertes Zsuzsa, a Balassi Bálint Színház színésznője

Forrás: NMH

Fotó: B. L.

Katona Attila zeneszerző érdeklődésünkre elmondta: november 19-én, pénteken, 19 órától a helyi művelődési központban gálaműsorral várják az érdeklődőket, amelyen fellép egyebek mellett Nyertes Zsuzsa, Fejes Katica és Gerner Csaba is. A társulat tagjai mellett vendégművészek is színpadra lépnek.

Katona Attila arra is kitért, hogy a gálán szeretnék átadni a Balassi Bálint Színházért-emlékplaketteket is, amelyeket olyan személyeknek ítélnek oda, akik az elmúlt évek során segítették a teátrum működését. Az elismeréseket első alkalommal adományozzák oda.

Gerner Csaba, a társulat művésze elárulta, hogy az évadban több előadás is várható. A színművész Csak tenyérnyi vér című monodrámáját is láthatják az érdeklődők, de a Gazdag szegények, a Szeretni, játszani, élni és a Sötét galambok című darabokat is megtekinthetik a környékbeliek. Emellett Sándor István szalézi szerzetes mártírhaláláról és életéről szóló zenés előadással is készülnek a társulat színészei.

Gerner Csaba kiemelte, hogy terveik között szerepel továbbá vidám és zenés műsor kabaréval és népszerű dalokkal, de rádiójátékot is készítenek majd. Mint mondta, a világjárvány miatt több előadás is elmaradt, így a bérleteseket a gálával és a monodrámával szeretnék pótolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában