visszatérés

2021.04.30. 08:18

Gálaműsorral hálálná meg az egészségügyben dolgozók munkáját a pásztói színház

Amennyiben a beoltottak száma eléri a négymilliót, újabb enyhítések lépnek életbe. A kormány rendelete alapján a tavaly novemberben bezárt szabadidős létesítményeket védettségi igazolvánnyal újra lehet majd látogatni, így a színházakat is.

N. O.

A színház művészei a pásztói színpadon, egy korábbi előadáson. Bal oldalon Kautzky Armand, a színházigazgató, jobbról a második Nyertes Zsuzsa, a Balassi Bálint Színház színésznője

Forrás: NMH

Fotó: B. L.

A pásztói Balassi Bálint Színház művészei már várják a visszatérést. Kautzky Armand, az intézmény igazgatója érdeklődésünkre elmondta: akár hetekbe is telhet, hogy az információ eljusson az emberekhez az új előadásokról, s mindezt a színészekkel is egyeztetni kell.

– Pásztón a járvány miatt két bérletes színdarab maradt el, amelyeket szeretnénk bepótolni. Terveink szerint májusban lenne egy előadás, valamint június elején egy szabadtéri gálaműsor. Utóbbival szeretnénk meghálálni az egészségügyben dolgozók áldozatos munkáját is – közölte Kautzky Armand.

A színházigazgató korábban úgy fogalmazott, hogy a járvány alatti időszakot igyekezett pozitívan megélni és a hasznára fordítani. Több idő jutott olyan tevékenységekre, amelyekkel a mai rohanó világban kevesebbet foglalkozunk, így például a családra, de akár az olvasásra is. Ugyanakkor már nagyon várja, hogy ismét kinyissanak a színházak és ő maga is a színpadra léphessen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában