művészet

2020.04.25. 09:47

Online mutatja be alkotásait a pásztói festőművész

Rendhagyó kiállítással kedveskedik a művészet szerelmeseinek Vészabó Noémi pásztói származású festőművész. Ezúttal ugyanis online mutatja be alkotásait.

T.-N. O.

Fotó: Kallus György

– Nehéz időszakot él a világ, a vírus mindannyiunk életét megváltoztatta és megnehezíti. Miután nem lehet galériákban kiállítást rendezni, ezért Dézsy Zoltán, a Balázs Béla-díjas rendező férjem ötlete volt a tárlat. A festőművész nem a műteremnek fest, így szeretném megmutatni a képeimet. Ezzel a filmmel mi megyünk az érdeklődők otthonába – mondta Vészabó Noémi.

Hozzátette: ezek a művek az elmúlt néhány hónap alkotásai. Ókori regék, mítoszok világa elevenedik meg képein. A festőművész úgy vélte, nagy sikere volt a karanténkiállításnak, ezért hamarosan lesz folytatása. A jövőt illetően úgy fogalmazott, hogy most még többet fest, hiszen az elvonulós időszak kedvez az alkotásnak. A tervek szerint a következő tárlat novemberben lesz a fővárosi Fashion Streeten, amelynek anyagán jelenleg is dolgozik. Emellett egy szerelmes regény írásába is belekezdett a művész.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában