Elismerés

2024.07.10. 06:50

Tehetség-díjat vehetett át a salgótarjáni tánciskola növendéke és vezetője

Sport és mozgáskultúra kategóriában vehetett át Tehetség-díjat a salgótarjáni tánciskola növendéke és edzője a szlovákiai Érsekújváron.

Gulyás Edina

A napokban a szlovákaik Érsekújváron tartották a IX. Felvidéki Tehetségnapot, amelyen Titton Katalin, a salgótarjáni Mona Deja-Vu Tánciskola növendéke, illetve edzője, az intézmény vezetője, Szabó Mona Tehetség-díjat vehetett át sport és mozgáskultúra kategóriában.

Titton Katalin (balra) és Szabó Mona Tehetség-díjat vehetett át sport és mozgáskultúra kategóriában
Titton Katalin (balra) és Szabó Mona Tehetség-díjat vehetett át sport és mozgáskultúra kategóriában
Forrás: Beküldött fotó

– Az elismerést a Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége (SZMPSZ) adta át, amelyre pályázni lehetett. A szlovákiai magyar tanítási nyelvű oktatási intézmények nevezhették be legtehetségesebb, országos és nemzetközi eredményeket elérő tanulóikat – tájékoztatta portálunkat Szabó Mona, aki arra is kitért: – Titton Katalint a füleki II. Koháry István Alapiskola javasolta az elismerésre. A díjátadó ünnepélyes volt, nagy elismerés ez mindkettőnknek.

A pályázatra  66 oktatási intézményből 178 jelölés érkezett, közülük az SZMPSZ által megbízott bizottság 99 tanulót javasolt díjazásra, akik követendő példaként állhatnak kortársaik előtt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában