Bajnokok lettek

2024.07.09. 09:40

Európa-bajnokságon remekeltek a salgótarjáni táncosok

Hosszú kvalifikációs sorozat végén, négy tánckategóriában lettek Európa-bajnokok a salgótarjáni Mona Deja-Vu Tánciskola növendékei.

Gulyás Edina

A Magyar Látványtánc Sportszövetség a napokban rendezte meg az Európa-bajnokságot Balatonfüreden. A megmérettetésen ezúttal is remek eredményeket értek el a salgótarjáni tánciskola növendékei.

Az Európa-bajnokságon is hatalmas sikert arattak a táncosok
Az Európa-bajnokságon is hatalmas sikert arattak a táncosok
Forrás: Beküldött fotó

– A versenyen ismét nagyszerű teljesítményt nyújtottak a táncosok, négy Európa-bajnoki címet szereztek, hármat szólóban, egyet trióban, itt különdíjat is kaptak. Továbbá öt második, három harmadik, egy negyedik és egy ötödik helyet sikerült bezsebelnünk – tájékoztatta portálunkat Szabó Mona, a tánciskola vezetője. – Mérhetetlenül büszke vagyok. Az elért eredmények magukért beszélnek. Tánciskolánk történelmet írt ezekben a táncműfajokban Salgótarjánban. Hálás vagyok mindenkinek, akik támogatott bennünket.

Mint mondta: a versenyzők dicsőséget szereztek nem csak maguknak és a tánciskolának, hanem Salgótarjánnak és az egész vármegyének.

– Iskolánk egyedüli koreográfus-edzőjeként én is megmérettem, büszke vagyok magamra és az elért eredményekre – hangsúlyozta Szabó Mona. – A tanévet ezzel az Európa-bajnoksággal zártuk, szeptemberben a horvátországi Novalján folytatjuk a világbajnokságon. Csapatunknak továbbra is szüksége van a támogatásra, így minden segítséget hálásan fogadunk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában