Múzeumok Éjszakája

2024.06.16. 08:55

Múzeumok Éjszakája: a foci körül forognak a szécsényi programok

Szécsény önkormányzata a Facebook-oldalán ismertette, hogy június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakája keretében számos program várja az érdeklődőket.

Lászlók Judit

Mint ismert, a Múzeumok Éjszakája rendezvény idei szlogenje a "GÓLPASSZ". Ehhez a témakörhöz kapcsolódnak a szécsényi programok is. Az érdeklődők 16 órától megtekinthetik a "Régi idők focija" kiállítást a sétáló utcában, amely a Nosztalgia Múzeum, a Szécsény Városi Sport Egyesület és magánszemélyek anyagából tevődik össze. Majd 18 órától közönségtalálkozót tartanak a sportrajongóknak, a régi edzőiknek, a volt NB 3-as csapat tagjainak Sisa Tibor korábbi edzővel. 

Ezen kívül a rendezvény ideje alatt focis ugrálóvár, dekázó verseny, tizenegyesrúgó verseny, teqball bemutató, focis szelfiautomata, szabadulószoba, illetve Szent Iván éji tűzgyújtás is várja a látogatókat. A jó hangulatról Ben Nyler gondoskodik majd. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában