Beruházás

2024.05.26. 11:34

Fahíd újul meg Erdőtarcsán

Nagy Orsolya

Megkezdték a napokban a településen található ligetben lévő fahíd helyreállítását. A beruházással kapcsolatban Markó Róbertné polgármester elmondta portálunknak, hogy még az 1990-es évek elején épült a fahíd, azonban az évek során az idő tönkretette. Ráadásul néhány évvel ezelőtt egy helyi lakos megrongálta, aki ellen feljelentést is tettek, így ezek miatt használhatatlanná és életveszélyessé vált a híd.

– Többen is igényt tartanának fahíd használatra a településen, hiszen a lakosok egy részének így könnyebb lenne megközelíteni a faluközpontot. Éppen ezért a legutóbb tartott testületi ülés során úgy döntöttünk, hogy saját erőből megvalósítjuk a híd helyreállítását – közölte a településvezető.

Markó Róbertné arra is kitért, hogy a munkák még nem fejeződtek be, így annak használata nem csak tilos, de balesetveszélyes is. A polgármester addig is türelmüket kéri a lakosokat.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában