Beruházás

2024.05.28. 11:15

Több mint ötvenmillió forintból korszerűsítik Erdőtarcsa egyik utcáját

Újabb támogatást nyert el a közelmúltban a helyi önkormányzat, amelynek köszönhetően egy rossz állapotban lévő út kaphat új köntöst.

Nagy Orsolya

A beruházással kapcsolatban Markó Róbertné, a település polgármestere portálunknak elmondta, hogy a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz nyertes pályázatán 55 millió forintos támogatásban részesültek a közelmúltban.

Erdőtarcsa beruházás
Erdőtarcsa a pályázatoknak is köszönhetően szépen fejlődik
Forrás: Google Maps

– Nagyon örültünk ennek az összegnek, hiszen így lehetőségünk nyílik a 610 méter hosszúságú Kossuth utca korszerűsítésére. Ez az út sajnos már nagyon rossz állapotban van, és nehéz a közlekedés is rajta, így sürgős és fontos a rendbetétele, amely most megvalósulhat – fejtette ki a polgármester.

Markó Róbertné arra is kitért, hogy más beruházás is zajlik a településen. A faluház és a polgármesteri hivatal épületének tetőcseréje hamarosan befejeződik. Emellett az óvodában is jól haladnak a felújítási munkálatokkal.

Mint mondta: júliusban szünetelni fog az óvodai és a konyhai ellátás, ugyanis akkor végzik el a szakemberek az ablakcserét, a fűtés korszerűsítését, valamint a festést. Ebben az időszakban így a melegételt Kálló önkormányzatának a főzőkonyhája szolgáltatja majd.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában