Helyi közélet

2024.05.25. 12:42

Bor, zene, tópart: összekovácsolta a közösséget a besztercei piknik (fotók)

Tóparti Borpikniket rendeztek a Beszterce-lakótelepen péntek este. Szép számú érdeklődő látogatott ki a helyszínre, ahol remek hangulat uralkodott.

Nool.hu

Minőségi borokat kóstolhattak az érdeklődők

Forrás: Nool

Fotó: Vendel Lajos

A besztercei borpiknik ötletét a Tarján Borház és a Hajrá, Salgótarján! Egyesület közösen valósította meg péntek este a Tóstrand környékén. A helyszínre fotóriporterünk is kilátogatott, ahová a képek tanulsága szerint többtucatnyi vendég érkezett. A szervezők hűek maradtak az esemény szlogenjéhez, miszerint borokból, ízekből, élményekből, történetekből, kellemes zenéből nem volt hiány a festői környezetben életre hívott eseményen. A kellemes este hangulatát tovább fokozta Sihell Vanessza (vokál), Ivony Bálint (zongora) és Simonffy Máté (szaxofon) zenés előadása.

Kreicsi Bálint polgármesterjelölt, az egyesület elnöke Facebook-oldalán számolt be a rendezvény sikeréről, melyben leszögezte, szeretnének hagyományt teremteni a borpiknikekből. Tavaly szeptemberben Eresztvényben szervezték meg az eseményt.

Tekintsétek meg képeinket az eseményről:

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában