Állatbarát kihívás

2024.04.11. 14:25

Új témában találhatnak könyveket az olvasók a salgótarjáni könyvtár polcán

Veres Edina

Új hónap indult, vége a tavaszi szünetnek is, így új, az állatvilággal kapcsolatos könyveket ajánl a gyerekeknek a Balassi Bálint Könyvtár. A salgótarjáni székhelyű bibliotéka Facebook-oldalán jelent meg a tájékoztatás, amely szerint az intézményben futó Állatbarát Olvasó Kihívás áprilisi témája a gyerekeknek nem más lesz, mint a macskák. A bejegyzésből kiderült, hogy emiatt immár e témában találhatnak érdekes olvasnivalókra az „állatbarátoknak kialakított könyvespolcon” a legkisebb és a nagyobb könyvtárlátogatók is. 

Ahogy arról portálunk korábban már beszámolt, a Balassi Bálint Könyvtár idén csatlakozott az Állatvédelmi Oktatásért Alapítvány által indított Állatbarát Könyvtár Programhoz, illetve az ahhoz kapcsolódó kihíváshoz. Ahhoz kapcsolódva pedig hónapról hónapra ajánlanak az állatvilággal kapcsolatos különböző témákban könyveket a fiataloknak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában