Voksolás 2024

2024.04.23. 14:30

Szécsényben is összegyűltek a jobboldali ajánlások az önkormányzati választásokra

Múlt szombaton hivatalosan is elkezdődött a kampány és már aznap össze is gyűjtötte az induláshoz szükséges ajánlásokat a Fidesz-KDNP összes indulója Szécsényben – erről Facebook oldalán dr. Bagó József polgármesterjelölt tájékoztatott.

Lászlók Judit

Bagó József

Fotó: Facebook / Bagó József

Mint arról beszámoltunk, múlt szombaton hivatalosan is elkezdődött a választási kampány. Az EP-választáson indulni szándékozó pártok május 3-án 16 óráig gyűjthetik az ajánlásokat, az önkormányzati választáson indulni szándékozó jelölteknek pedig május 6-án 16 óráig kell bejelenteni indulási szándékukat a helyi választási bizottságnál.

Dr. Bagó József, a Fidesz-KDNP szécsényi polgármesterjelöltje és Nógrád Vármegye Önkormányzatának a jegyzője még aznap közzétett egy videót a Facebook oldalán, amelyben arról tájékoztatta a lakosságot, hogy sikerült a kellő ajánlás többszörösét összegyűjteniük és megköszönte a bizalmat. A videóban kitért arra is, hogy a segítői és képviselőjelöltjei továbbra is gyűjtik az ajánlásokat, mert állítása szerint számukra mindenki egyformán fontos. 

„Csak együttesen tudjuk a városunk fejlődését elindítani! Ne feledjék nekünk Szécsény az első” – hangsúlyozta dr. Bagó József. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában