Választás 2024

2024.04.16. 07:07

Részletesen bemutatják a balassagyarmati jelölteket és a programjaikat is

Mint arról korábban beszámoltunk: eldőlt, kit indít polgármesternek és képviselőknek az önkormányzati választáson a Fidesz-KDNP Balassagyarmaton. A nemrégiben létrejött balassagyarmatszeretlek.hu weblapon részletesen is bemutatják a jelöltetek és a programjaikat, valamint a városvezetés által az elmúlt öt évben megvalósított, illetve a következő időszakra tervezett beruházásokat is.

Lukács Zsófia

A 2024-es önkormányzati választást június 9-én, vasárnap tartják majd. Csach Gábor, Balassagyarmat polgármestere nemrégiben ismertette, hogy kire voksolhatnak majd a választók. 

Balssagyarmat, választás, jelöltek
Balassagyarmati jelöltek: összeállt a kilencfős csapat a nyugat-nógrádi városban
Forrás: Facebook

– A Fidesz-KDNP Pártszövetség helyi szervezete és a területi Önkormányzati Választási Egyeztető Bizottság megválasztotta, illetve jóváhagyta a szövetség balassagyarmati polgármesterjelöltjét személyemben és a nyolc egyéni körzeti képviselőjelöltünket, így összeállt a kilencfős csapat – tájékoztatott a polgármester. Kiemelte: minden jelölt közismert, megbecsült polgára a városnak, bizonyítottan igazi lokálpatrióták.

Csach Gábor arra is kitért, hogy a balassagyarmati jelöltekről, programjukról és a helyzetértékelésről a balassagyarmatszeretlek.hu weblapon tájékozódhatnak a választók, valamint a Balassagyarmat szeretlek elnevezésű közösségi oldalon is követhetik a történéseket. A internetes felület tartalmazza választókerületenként a jelölteket, a bemutatkozásukat és az elérhetőségeiket. A Fejlesztések 2019-2030 menüpont alatt áttekinthető a városvezetés által az Európai Uniós és a hazai pályázatokon elnyert összegekből, továbbá az önerőből 2019. és 2024. között megvalósított, illetve a 2024-2030-as időszakban megvalósítandó beruházások listája is.

A polgármester arról is tájékoztatást adott, hogy a héten megkezdődik az önkormányzati választásokra a polgármester- és a képviselő-jelöltek ajánlásának a gyűjtése is.

A szervezet képviselőjelöltjei: Adamek István vállalkozó, Huszár Péter reklámszakember, alpolgármester, Frankó Viktória informatikus, önkormányzati képviselő, Bárányné dr. Balázs Mária jogász, önkormányzati képviselő, dr. Szabó Géza nyugalmazott városi és vármegyei kórházigazgató, önkormányzati képviselő, Balassagyarmat díszpolgára, Münzberg Gusztáv vállalkozó, önkormányzati képviselő, dr. Kasuba Klaudia háziorvos, neurológus, Balassagyarmat Fiatal Példakép díjasa, valamint Pintér Tivadar vállalkozó.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában