Választások

2024.03.07. 14:14

Eldőlt, kit indít polgármesternek és képviselőknek a Fidesz-KDNP Balassagyarmaton

A 2024-es önkormányzati választást június 9-én, vasárnap tartják. Csach Gábor, Balassagyarmat polgármestere ismertette, hogy kire voksolhatnak majd a választók a Fidesz-KDNP színeiben.

Lukács Zsófia

Összeállt a kilencfős csapat a városban

Forrás: Facebook

– Júniusban önkormányzati választást tartanak Balassagyarmaton is. A Fidesz-KDNP Pártszövetség helyi szervezete és a területi Önkormányzati Választási Egyeztető Bizottság megválasztotta, illetve jóváhagyta a szövetség balassagyarmati polgármesterjelöltjét személyemben és a nyolc egyéni körzeti képviselőjelöltünket, így összeállt a kilencfős csapat – tájékoztatott a polgármester. Kiemelte: minden jelölt közismert, megbecsült polgára a városnak, bizonyított, igazi lokálpatrióták.

A szervezet képviselőjelöltjei: Adamek István vállalkozó, Huszár Péter reklámszakember, alpolgármester, Frankó Viktória informatikus, önkormányzati képviselő, Bárányné dr. Balázs Mária jogász, önkormányzati képviselő, dr. Szabó Géza nyugalmazott városi és vármegyei kórházigazgató, önkormányzati képviselő, Balassagyarmat díszpolgára, Münzberg Gusztáv vállalkozó, önkormányzati képviselő, dr. Kasuba Klaudia háziorvos, neurológus, Balassagyarmat Fiatal Példakép-díjasa, valamint Pintér Tivadar vállalkozó.

Csach Gábor hozzátette: három új párton kívüli városi polgár vállalta az együttműködést.  – Köszönöm, hogy ismét nagyszerű nők segítik munkánkat, és újból három hölggyel indulunk a város szolgálatára. Hálásan köszönöm Reznicsek Ferencné képviselőtársunk négy cikluson át, 2006-tól 2024 októberéig becsülettel vállalt és művelt képviselői munkáját, továbbra is számítunk pénzügyi rutinjára – fogalmazott a polgármester.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában