Kitüntetés

2024.04.01. 17:26

Rangos díjjal ismerték el a salgótarjáni technikum igazgatóhelyettesének munkáját

Miniszteri Elismerő Oklevelet vehetett át a szakképzésben végzett eredményes és példamutató munkájának elismerésére a napokban Merlákné Juhász Ildikó, a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum Táncsics Mihály Technikum nevelési igazgatóhelyettese.

Veres Edina

Merlákné Juhász Ildikó (középen) az elismerés átvétele után

Forrás: Kulturális és Innovációs Minisztérium

Fotó: Beküldött

Rangos elismerést vehetett át a közelmúltban Merlákné Juhász Ildikó, a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum (NVSzC) Táncsics Mihály Technikum nevelési igazgatóhelyettese a Kulturális és Innovációs Minisztériumban. A szakképzési centrum portálunkhoz eljuttatott tájékoztatása szerint, a salgótarjáni szakképző intézmény oktatójának Hankó Balázs innovációért, felsőoktatásért és szakképzésért felelős államtitkár, valamint Pölöskei Gáborné szakképzésért felelős helyettes államtitkár adta át a miniszteri Elismerő Oklevelet.

„Merlákné Juhász Ildikó egész életútját áthatja a fejlődés és a fejlesztés igénye. Munkájában precíz, döntéseiben következetes, munkája, iskolája és diákok felé elkötelezett oktató. Megbízható, kreatív vezetőtársam” – olvasható a közleményben a technikum igazgatójának, Juhászné Janik Beatrixnak az ajánlása, aki az ismert salgótarjáni pedagógust a kitüntetésre felterjesztette.

Az NVSzC tájékoztatásából az is kiderült, hogy Merlákné Juhász Ildikó 2019-ben, a korábbi iskolája átszervezése kapcsán váltott munkahelyet, és nyert felvételt az akkor még Salgótarjáni Szakképzési Centrum Táncsics Mihály Szakgimnáziumként hívott iskolába, ahol médiaismeretet és informatikát tanított. Egy tanév elteltével igazgatóhelyettesi munkakörbe emelte az intézmény igazgatója. Azóta is a Táncsics technikum nevelési igazgatóhelyetteseként dolgozik. 

Legfontosabb tevékenységei közé tartozik egyebek mellett a különböző rendezvények és ünnepségek irányítása, a Kréta napló kezelése, továbbá a versenyek koordinálása is. Emellett lelkes résztvevője az elmúlt tanévben bevezetett oktatási szakasszisztens képzésnek. A felnőttképzés területén is helyt áll, hiszen képzésfelelős és oktató pozíciót is betölt a dajka-, illetve a pedagógiai asszisztens képzések esetében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában