Választás 2024

2024.04.20. 14:07

Néhány óra alatt összegyűltek a jobboldali ajánlások Salgótarjánban (videó)

Szombaton hivatalosan is elkezdődött a kampány, és alig pár óra alatt össze is gyűjtötte az induláshoz szükséges ajánlásokat a Fidesz-KDNP, illetve a Hajrá Salgótarján! Egyesület összes indulója a megyeszékhelyen. Erről Kreicsi Bálint polgármesterjelölt tájékoztatta a város lakosságát.

Nool.hu

Kreicsi Bálint

Forrás: Facebook/Kreicsi Bálint

Mint arról beszámoltunk, szombaton hivatalosan is elkezdődött a választási kampány. Az EP-választáson indulni szándékozó pártok május 3-án 16 óráig gyűjthetik az ajánlásokat, az önkormányzati választáson indulni szándékozó jelölteknek pedig május 6-án 16 óráig kell bejelenteni indulási szándékukat a helyi választási bizottságnál.

Kreicsi Bálint, a Fidesz-KDNP és a Hajrá, Salgótarján! Egyesület polgármesterjelöltje a kampányrajt után alig pár órával már be is jelentette a Facebook-oldalán, hogy jelöltjeik már össze is gyűjtötték a szükséges számú ajánlást. Mint fogalmazott, aktivistáik ennek ellenére tovább gyűjtik a támogatói aláírásokat.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában