Aktív kikapcsolódás

2024.04.11. 11:41

Közösségi kerékpáros túrához csatlakozhatnak a mátranovákiak

Azok a mátranovákiak akiknek kedvük van egy közös tekeréshez és bírja szuflával közösségi kerékpáros túrára indulhatnak a Tisza-tó körül. A nem mindennapi kalandra április 12-ig, péntekig lehet jelentkezni a férőhelyek függvényében.

Gulyás Edina

Még lehet jelentkezni a kirándulásra

Forrás: Pexels/Illusztráció

Nem mindennapi programot szervez a helyi önkormányzat a művelődési házzal karöltve: kerékpáros közösségi túrára hívják a helyieket április 20-án, szombaton. 

Azok, akik kedvet kapnak az aktív kikapcsolódáshoz, a Tisza-tavat tekerhetik körbe, a táv 70 kilométer hosszú – erről a művelődési ház közösségi oldalán számoltak be. 

Hozzátették: a jelentkezés sorrendjében 13 személyt és kerékpárt tudnak szállítani, de bárki csatlakozhat a túrához, aki meg tudja oldani az utazást. A programra április 12-ig, péntekig lehet jelezni a részvételi szándékot messengeren, vagy személyesen a művelődési házban. A szervezők azt javasolják, hogy csak jó állapotú kerékpárral vállalkozzanak a kirándulásra, és ajánlott defektjavító készletet, valamint pumpát is csomagolni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában