Továbbjutás

2024.04.11. 17:35

Kassát és Zágrábot is meghódíthatják a salgótarjáni táncosok

A napokban rendezték meg a Ritmuscsapatok Országos Táncverseny-sorozatának újabb állomását, ahonnan négy aranyéremmel tértek haza a salgótarjáni tánciskola növendékei. Emellett több második és harmadik helyet is bezsebeltek a táncosok.

Gulyás Edina

Éremeső hullott a fiatalok nyakába az országos versenyen

Forrás: Beküldött

A salgótarjáni Mona Deja-Vu Tánciskola növendékei ismét eredményesen szerepeltek a Ritmuscsapatok Országos Táncversenyén, amit a napokban Dabason rendeztek meg. A növendékek számos éremmel érkeztek haza a megmérettetésről, így ott lehetnek a kassai Európa-bajnokságon és a Zágrábi világbajnokságon is.

– Nagy öröm számunkra, hogy ez alkalommal is eredményesen szerepeltünk a versenyen. Négy első helyezést értünk el szólóban: az öt éves Tóth Lara, Gergely Brigitta, Kálmán Sára Zelma és Drenko Emese is a dobogó legfelső fokára állhatott 

– fogalmazott Szabó Mona, a tánciskola vezetője. – Emellett csapatban is két első helyezést vívtunk ki, de több második és harmadik helyet is bezsebeltünk. 

Mint mondta, büszke a növendékeire, hiszen mindannyian kvalifikáltak a kassai és zágrábi versenyre is. Azonban anyagi okok miatt még kérdéses, hogy kijutnak e ezekre a rangos megmérettetésekre. Bíznak abban, hogy nagylelkű támogatóknak köszönhetően ez megvalósulhat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában