Közösségépítés

2024.04.07. 17:58

Jó hangulatú versenyen izgultak a lapjárás miatt a kártyázók Bátonyterenyén

Több mint egy tucat csapat verte a blattot a napokban a bátonyterenyei Ady Endre Művelődési Központban.

Veres Edina

A Bátonyterenyei Közművelődési Nonprofit Kft. osztotta meg Facebook-oldalán, hogy a napokban kiváló hangulatú kártyaversenynek adhattak otthont. A program a Pikk Dáma Bátonyterenyei Kártyázók Klubja szervezésében valósult meg. Az eseménnyel kapcsolatban a szervezők több részletet is megosztottak a nyilvános csoportjukban. Mint írták, az év első kártyaversenyét tartotta meg a Pikk Dáma csapata az Ady Endre Művelődési Központban. A megmérettetésen összesen 14 csapat vett részt és tette próbára tudását, illetve szerencséjét.

A bejegyzésből kiderült, hogy a csapatversenyben harmadik helyen végzett a Bátonyterenye Pikk Dáma I. csapata. Második helyezést ért el a Salgótarján Életmód Klub, míg a képzeletbeli dobogó legfelső fokát a Kaba Csapat hódította meg „lapjárásával”. Az egyéni kategóriában a Bátonyterenyei Pikk Dámák „színeiben” kártyázó Boskó Hilda lett a harmadik. Második helyezettként Rozmann Antalné, a Salgótarján Életmód Klub tagja vehette át az oklevelet, az eredmények alapján pedig a Kaba Csapattól Kis Lajosné zárta a kategória győzteseként az év első kártyaversenyét.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában