Fejlesztés

2024.04.23. 10:46

Folytatódik a hivatali épületegyüttes energetikai korszerűsítése Rétságon

Több lépcsőben zajlott eddig, illetve folytatódik a polgármesteri hivatal és a kormányhivatali kirendeltség közös épületének korszerűsítése Rétságon.

Hegedűs Henrik

A polgármesteri hivatal részlegében már befejeződött a nyílászárók cseréje, így például az emeleti irodákban. Az idei esztendő legfontosabb lépése a tetőszerkezet modernizálása lesz, hiszen az esősebb időszakokban több ponton jelentkeztek akár komolyabb mértékű beázások is. 

Mezőfi Zoltán polgármester tájékoztatása szerint a mintegy 60 millió forintos, központi támogatásból megvalósuló beruházás során nem csak a saját „térfelükre” eső tetőrészt újítják fel, hanem a kormányhivatallal történt megállapodás alapján a másik oldalra is átterjednek ebből a költségfedezetből a munkálatok. A polgármester közölte, ez a kivitelezés fontos tételt képez a város idei költségvetésében, és a lehető legrövidebb időn belül végrehajtják ezt a lényeges fejlesztést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában