Emlékplakett

2024.04.08. 13:45

Elismerték a nógrádi rendőr alezredes felelősségteljes munkáját

A Nógrád Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság minap tartotta meg éves értekezletét, amelyen a szakemberek értékelték a 2023-ban végzett balesetmegelőzési tevékenységet, a megtartott rendezvényeket és a kampányokat, illetve egyeztettek az idei tervekről és célokról.

Nool.hu

Palkovics Viktor rendőr alezredesnek, a Nógrád Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság leköszönő ügyvezető elnöke (jobbra) Zahorecz Sándortól vette át az emlékplakettet

Forrás: Police.hu

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatott: a rendezvényt Zahorecz Sándor rendőr ezredes, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes nyitotta meg. Beszédében kiemelte, hogy a rendőrség állhatatos munkája nem lehet eredményes az együttműködő partnerek nélkül és csak összefogással biztosítható, hogy hosszútávon csökkenjen a balesetek száma és a közlekedésben résztvevők biztonságban érezzék magukat az utakon. A nyitóbeszédet követően Bárnai Kinga rendőr őrnagy, a bizottság titkára értékelte a 2023-as év balesetmegelőzési tevékenységet és ismertette az elért eredményeket.

Emlékplakettet vett át

Dr. Somssich Gabriella vármegyei rendőrfőkapitány Sárkányölő Szent György emlékplakettet adományozott Palkovics Viktor rendőr alezredesnek, a Nógrád Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság leköszönő ügyvezető elnökének, amelyet Zahorecz Sándor adott át az értekezleten. Az egykori ügyvezető elnök több éven át tartó kiemelkedő, példamutató szakmai tevékenységével hozzájárult a vármegye közlekedésbiztonságának javításához.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában