Jegyzet

2024.04.20. 16:50

Cipővásár

Sipos Nina Vivien

Fontolgattam már az utóbbi időben, hogy veszek egy cipőt, de mindig halogattam és elnapoltam a dolgot, mert egyrészt vagy közbe jött valami, ami elterelte a figyelmemet, vagy szimplán csak megfeledkeztem róla. 

A hétvégén viszont rávettem magamat és elmentem végre egy üzletbe, hogy megnézzem a kínálatot és kiválasszak egy „tavaszi” lábbelit. Végül egy kisebb sarkú, fekete, pántos cipőt vásároltam meg, amely egyből megkapta a tekintetemet. Természetesen akadtak kezdetleges problémáim vele, mint ahogy minden új cipellő, az első használatnál ez is azonnal feltörte a sarkamat és már-már a könnyeimet nyelve csoszogtam haza a nap végén benne, mert gyakorlatilag kínszenvedés és túlságosan fájdalmas volt a lábaimat rendesen felemelni. Egy pár nap kellett ahhoz, hogy meggyógyuljanak a sebeim és hozzászokjak a cipőhöz, de mára viszont büszkén hordom legújabb szerzeményemet. 

Mint utólag kiderült számomra, egy tipikus Mary Jane cipőt vettem meg, amely egy huszadik század eleji képregény figura lábán jelent meg legelőször, onnantól kezdve meg nagyon felkapottá vált. A kilencvenes és a 2000-es években valódi stílusikonok hordták, például Alexa Chung és Kate Moss, 2023-ban pedig ismét népszerű és divatos lett. Az új esztendőben még mindig trendinek számít és így nem is csoda, hogy tele vannak az üzletek Mary Jane cipellőkkel. 

Sose gondoltam volna, hogy valaha követni fogom a divatot, de mindezek szerint akaratomon kívül sikerült megvásárolnom egy igazi Mary Jane-t. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában