Választás

2024.04.22. 17:45

Balassagyarmaton Csach Gábor és csapata már le is adta az ajánlóíveket

Szombaton hivatalosan is elkezdődött a kampány, már aznap össze is gyűjtötte az induláshoz szükséges ajánlásokat a Fidesz-KDNP csapata Balassagyarmaton. Csach Gábor polgármester ma reggel már le is adta az ajánlóíveket a Helyi Választási Irodában.

Lukács Zsófia

Mint arról korábban beszámoltunk: az EP-választáson indulni szándékozó pártok május 3-án 16 óráig gyűjthetik az ajánlásokat, az önkormányzati választáson indulni szándékozó jelölteknek pedig május 6-án 16 óráig kell bejelenteni indulási szándékukat a helyi választási bizottságnál. Hétfőn reggel Csach Gábor már le is adta a Fidesz-KDNP Polgári Szövetség által jelölt polgármester- és képviselőjelöltek összegyűlt ajánlóíveit. 

– A Helyi Választási Iroda kollégái le is ellenőrizték az adatokat: mind a 8 képviselőnk és jómagam is indulhatunk az Önkormányzati választáson. Köszönöm a képviselőjelöltek és az aktivisták munkáját, a munkát folytatjuk, lehetőség szerint minden balassagyarmati polgárt felkeresünk az elkövetkező hetekben. Köszönöm a HVI kollégáinak is a munkát – fogalmazott Csach Gábor.
Hozzátette, hogy a városban elsőként teljesítették az induláshoz szükséges feltételeket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában