Versenyautó

2024.04.22. 18:25

Autóversenyzők rajzpályázatán vehetnek részt a kazári iskolások

Még néhány napig nevezhetnek alkotásaikkal a kazári Aba Sámuel Általános Iskola diákjai az autóversenyzők által meghirdetett rajzpályázatra.

Veres Edina

Kazáron idén sem marad el az egészségnap, amely rendezvényhez a Kerszon Racing csapat is csatlakozott, sőt, mi több! A programhoz kapcsolódva az autóversenyzők egy rajzpályázatot is meghirdettek a településen tanuló diákok számára. A kazári Aba Sámuel Általános Iskola Facebook-oldalán osztották meg a tájékoztatást, amely szerint a gyerekek versenyautó témájú alkotásokkal nevezhetnek.

„A fő téma az autó legyen, de a környezetet, amibe belehelyezitek, ti határozzátok meg” – olvasható a bejegyzésben, amelyből az is kiderült, hogy a végső zsűrizést maguk az autóversenyzők – azaz Kerekes Bence és Szőllős Róbert – végzik el. A legszebb pályaműveket díjakkal ismerik majd el a Kerszon Racing csapatának köszönhetően. A jutalmakat egy díjkiosztó keretében adják majd át az egészségnapon. A pályázatok benyújtási határideje április 22., azaz hétfő.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában