Előadás

2024.04.25. 11:21

A környezetvédelem témájában mélyülhettek el a bátonyterenyei diákok

A környezetvédelem fontosságával kapcsolatos előadással ünnepelte a Fáy András Technikum, Gimnázium, Szakképző Iskola, Szakgimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium több osztálya a Föld világnapját.

Veres Edina

Különleges programmal készült a Fáy András nevét viselő bátonyterenyei középiskola egyik pedagógusa a diákok számára a Föld világnapja alkalmából. Az oktatási intézmény Facebook-oldalán számolt be arról, hogy Utassy Judit tanárnő előadást tartott a 9.A, a 9.B, az 1/9.A és a 10.A osztály tanulóinak. A bejegyzésből kiderült, hogy az esemény célja nem más volt, minthogy az oktató felhívja a fiatalok figyelmét a környezetvédelem fontosságára. Mint írták, a „környezetvédelmi tippek” környezettudatos viselkedésre motiválták a tanulókat, akik mindeközben arra is választ kaphattak, hogy mire ügyeljenek például a vásárlás, a közlekedés vagy épp a házimunkák közben. A diákok figyelmesen hallgatták az oktatót, akivel a témával kapcsolatos észrevételeiket is megoszthatták.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában