Képkészítést

2024.03.17. 08:00

Elképzelte a mesterséges intelligencia Vizslást, meghökkentő az eredmény

Igazán egyedi szemléletű képet posztolt a napokban Vizslásról a község polgármestere.

Veres Edina

Egyre gyakrabban bukkanhatnak a világhálón szörfölők olyan képekre, amelyek elkészítéséhez a mesterséges intelligenciát (MI) hívták segítségül. Ahogy arról portálunk is beszámolt, a Nógrád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ galériájában a közelmúltban nyílt kiállítás, amely olyan képeket mutatott be az év civil szervezete díj jelöltjeiről, amelyeket az MI alkotott méghozzá az egyesületek nevei alapján. Mindemellett az interneten egymás után jelennek meg azok az összeállítások, amelyek arról tanúskodnak, hogy egy-egy települést miként is „képzel” el a neve alapján a mesterséges intelligencia. Erre Vizslás község vonatkozásában is fény derült.

 A falu polgármestere, Sándor József a Facebook-oldalán megosztott képhez – amelynek főszereplője természetesen a település címerében szereplő állat, azaz a vizsla – csupán annyit fűzött hozzá: „Vizslás, ahogy a mesterséges intelligencia elképzeli!”

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában