Nool.hu podcast

2024.02.06. 06:50

Tolvajokat most is fogtak a nógrádi rendőrök, de az örömből is bőven kijutott nekik (podcast)

Az elmúlt hét sem telt eseménytelenül szűkebb hazánk rendőreinek.

Nagy Orsolya

Buda Gáborral beszélgettünk

Forrás: Nool

Buda Gábor, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője arról számolt be portálunknak, hogy betörőket fogtak a rendőrök a közelmúltban, akik januárban közösen követtek el lopásokat Zagyvapálfalván.

Hozzátette: egy másik eset során zsarolás miatt kell felelnie egy 40 éves ceredi férfinek, aki tartozás fejében egyre nagyobb összeget követelt ismerősétől.

A szóvivő arra is kitért, hogy az elmúlt napok során több rendőr is elismerést vehetett át. Emellett kinevezték Bárnai Balázs rendőr alezredest, a Szécsényi Rendőrkapitányság korábbi vezetőjét a Salgótarjáni Rendőrkapitányság vezetőjének.

Mint mondta: a Szécsényi Rendőrkapitányság élére pedig Palkovics Viktor rendőr alezredest, rendőrségi főtanácsost, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság korábbi közlekedésrendészeti osztályvezetőjét nevezték ki.

Buda Gábor arra is kitért, hogy megválasztották az év iskolarendőrét is. A díjat Havaj László rendőr főtörzszászlós, a Balassagyarmati Rendőrkapitányság Rendészeti Osztály Körzeti Megbízotti Alosztály csoportparancsnoka érdemelte ki.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában