TikTok

2024.02.24. 09:58

TikTok videón hirdetik a rákszűrések fontosságát a salgótarjáni diákok

A méhnyakrák megelőzésével kapcsolatos tudnivalók témájában készítettek TikTok videót a salgótarjáni borbélyos diákok.

Veres Edina

A Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum (NVSzC) Borbély Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium is csatlakozott azoknak az oktatási intézményeknek a sorába, akik TikTok videóval hirdetik a méhnyakrák elleni küzdelem fontosságát. Ahogy arról portálunk beszámolt, az NVSzC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola tanulói szintén hasonló felvételt készítettek a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete és a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya által szervezett Légy tudatos! című vetélkedőre, melnyek csütörtökön a salgótarjáni Vármegyeháza adott otthont. 

A Borbély Lajos nevét viselő, salgótarjáni székhelyű szakképző intézmény TikTok videójában a diákok – akárcsak a kerisek – szintén a kór elleni védőoltással, illetve a rendszeres méhnyakrákszűréssel kapcsolatban osztottak meg információkat a megtekintőkkel, azt hangsúlyozva: a cél, hogy egy nő se haljon meg méhnyakrákban. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában