Sulikezdés

2024.02.06. 09:09

Programsorozattal várja leendő diákjait a balassagyarmati iskola

Minden iskolába készülő nagycsoportost és a szüleiket is várja a Sulivarázs programsorozat a Balassagyarmati Szabó Lőrinc Általános Iskolában.

Lukács Zsófia

Február 21-én, szerdán és február 22-én, csütörtökön nyílt napot tartanak minden évfolyam első két tanórájában 8-tól 10 óráig. Március 1-jén, pénteken 16 órától pedig családi játékdélután, játékkészítés, sport, számítógépezés, robotika és oktatási eszközbemutató is várja az érdeklődőket.

Március 5-én, 12-én és 19-én, valamint április 9-én, keddi napokon „Sulivarázs” iskolaelőkészítő foglalkozásokkal készülnek a tanárok. Március 26-án, kedden és március 27-én, szerdán a Szabó Lőrinc-napok keretében rajz- és szavalóversenyt rendeznek az ovisoknak is.

Az intézménybe április 18-án, csütörtökön és április 19-én, pénteken lehet majd beiratkozni. A 2024/2025-ös tanév elsős tanítói, Bagyin Eszter, Fenyőházi Kriszta, Francziszki Sarolta, valamint Pintér Ágota várják a gyermekeket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában