Rendezvény

2024.02.11. 11:18

Móga Piroska szórakoztatja a vanyarci gyerekeket

Nagy Orsolya

Zenés olvasósarokkal várja a helyi művelődési ház a gyerekeket és felnőtteket egyaránt február 29-én, csütörtökön, 16 órától. A Zenés olvasósarok programjában Móga Piroska színművész hívja közös dramatikus kalandozásra a gyerekeket – olvasható a Facebookon. Hozzátették: a résztvevők interaktív felfedezést tehetnek majd a kortárs állatos versek és mesék segítségével a rímek és a nyelvi humor világában. Az előadás szövegeit dr. Harmath Artemisz gyerekirodalmár válogatta, Móga Piroska színművész alkalmazta színpadra.

Ezen túlmenően az előadást követően az olvasósarokban Harmath Artemisz tart könyvajánlót a kortárs gyerekkönyvek legjavából, és beszélget a szülőkkel, pedagógusokkal az olvasás, valamint a mesehallgatás jótékony hatásairól. A rendezvény minden érdeklődő számára díjtalan. A program a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával, a Nemzeti Művelődési Intézet szervezésében valósul meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában