Verseny

2024.02.22. 16:10

Különleges hajkreációjával az országos döntőbe jutott a gyarmati diák

Mihály Gusztáv Balázs fodrásznak tanul a balassagyarmati Szondi György Technikum és Szakképző Iskolában. Nemrég neves versenyen vett részt, melyen kreációja nagy sikernek örvendett, az országos döntőig repítette.

Lászlók Judit

"Évszakok csodái" című kreatív fantáziakonty kategóriában sikerült brillírozni

Forrás: Nógrád Vármegyei SZC Szondi György Technikum és Szakképző Iskola

A Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum (SZC) Szondi György Technikum és Szakképző Iskola a közösségi oldalán számolt be róla, hogy a természetes szépség jegyében rendezte meg a Debreceni SZC Kreatív Technikum az I. Kreatív Szépítész Gálaversenyt az ország fodrásztanulóinak. Mint írták, az "Évszakok csodái" című kreatív fantáziakonty kategóriában Mihály Gusztáv Balázs, a gyarmati intézmény 12.B osztályos tanulója nagyszerű alkotásával bejutott a március 8-án megrendezendő országos fordulóba. 

„Ismét csodálatos kontyot alkotott. Gratulálunk neki is és felkészítő tanárának Istókné Ujvári Katalin oktatónak és sminkesének Vig Sára 12. B osztályos tanulónak. – olvasható a bejegyzésben. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában