Állatvédelem

2024.01.03. 11:40

Tarjáni mentett kutyákat támogathatnak a táplálkozási tanácsadáson való részvétellel

A salgótarjáni állatvédő egyesület által megmentett kutyusok számára gyűjt januártól Tóth Boglárka, táplálkozási tanácsadó.

Gulyás Edina

Segítségre szoruló ebek ellátását segíthetik

Forrás: Nool.hu illusztráció

Fotó: Ádám János / MW

Azok, akik ez év januárjától részt vesznek Tóth Boglárka táplálkozási tanácsadásain, lehetőségeikhez mérten támogathatják a salgótarjáni menhelyen élő állatokat. Erről a Mancs a Szívben Állatvédő Egyesület számolt be közösségi oldalán

A bejegyzésben látható videóban Tóth Boglárka úgy fogalmaz: ő is nagy állatbarát, van két kutyája és eddig is igyekezett segíteni az utcára tett, kóbor állatokon. Azonban januártól szeretne még többet tenni a jó ügy érdekében, ezért a tanácsadó helyiségbe egy adománygyűjtő perselyt helyez el, így az oda látogatók lehetőségük lesz támogatni a salgótarjáni egyesületet, ezzel is segítve a menhelyen dolgozó tagok áldozatos munkáját. 

– Tudom, hogy sok kicsi sokra megy, és adni jó. Ezért minden hónapban a tanácsadások árából is felajánlok egy bizonyos összeget az egyesület számára – fogalmazott a bejegyzésben Tóth Boglárka. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában