Nool.hu podcast

2024.01.29. 17:28

Százezrekhez jutnak el a salgótarjáni tartalomgyártó TikTok videói (podcast)

A Hír FM salgótarjáni műsorában a szerkesztő-riporter, Tarnóczi László a világhálón baranyi.zoli néven ismert salgótarjáni tartalomgyártóval beszélgetett egyebek mellett a közösségi média és a Z-generáció kapcsolatáról.

Nool.hu

Baranyi Zoltán a TikTokon hódít videóival

Forrás: Hír FM

Az új online kommunikációs eszközök és alkalmazások nem egyszerűen az együttműködésre és kommunikációra létrehozott felületek, hanem új lehetőségeket és irányokat nyitnak meg. A webes technológiák, a marketing és a közösségi média találkozása nyomán ezáltal új kihívások és új munkakörök alakulnak ki. Ez alkalommal a Z-generáció megértésére teszünk kísérletet. Ők már a közösségi médiában megjelent információk alapján tájékozódnak a világról.

A baranyi.zoli néven ismert salgótarjáni tartalomgyártó nem tartja Tik-tokban a Z-generáció dolgait. Pontosabban éppen hogy ötvenezres követőtáború Tik-tok csatornáján és az erre a felületre készített, százezrek által látott kisfilmjeivel viszi hírét autós csodadolgoknak, foci kulisszatitkoknak, vagy akár most annak is, hogy milyen szakmát válasszanak a pályára készülők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában